• July 28, 2021
 Dasmë së shpejti?
U bënë më shumë se tre vite tashmë që janë bashkë, ndonëse lidhjen e tyre zgjodhën të mos e bënin publike që në fillim.

Dojna Mema dhe Vlashent Sata, që duket sikur janë praktikisht të pandashëm tashmë,……BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us