• August 1, 2021
 “Dardan Molliqaj i vetmi njeri që mund ta rrëzoj Albin Kurtin nga pushteti”


“Dardan Molliqaj i vetmi njeri që mund ta rrëzoj Albin Kurtin nga pushteti”.Kështu ka theksuar analisti politik, Milaim Zeka.

Ai në emisionin “Politiko” me Kushtrim Sadiku në Kanal 10, ka theksuar se partitë tjera e kanë të pamundur ta rrëzojnë Kurtin.

Në anën tjetër, Krenar Shala ka theksuar se Molliqaj me këto aksione vetëm sa e irriton popullin dhe e rritë Vetëvendosjen.”Me aksione të tilla VV do të rritet në 60%, dhe vetëm sa po irritohet populli”, tha ai.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us