• July 24, 2021
 “Touchdown”/ Bezos dhje ekipi mbërrijnë në tokë me sukses pas udhëtimit 10 minuta në hapësirë


Raketa New Shepard ka prekur tokën!

Raketa bëri një zhurmë të madhe përpara se të kthehej në tokë në pozicionin e tij të ngritur.

Ndërkohë, Jeff Bezos dhe shokët e tij me kapsulë u ulën me sukses në tokë.

Gjatë kohës së udhëtimit ata dëgjoheshin të thoshin se ishin të lumtur dhe se kjo ishte gjëja me bukur.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us