• July 24, 2021
 Si arriti Yllka Gashi të ishte në shfaqjen “Women on Fire” në Amerikë? – Privé


Në vitin 2015, Yllka Gashi dhe familja e saj e vogël u zhvendosën me kohë të plot në Amerikë.

“Ishte ky një vendim i vështirë por i domosdoshëm”, thotë aktorja në Prive.

Në intervistën “5 datat”, ajo na rrëfeu shumë nga jeta e saj personale, duke mos lënë anash as atë profesionale. Pas zhvendosjes në tokën amerikane, aktores nuk iu desh shumë kohë që të inkuadrohej në rrjedhat e profesionit të saj.

Ajo vjen në Prive për të na rrëfyer se si arriti të kishte një rol në shfaqjen “Women on Fire” në Amerikë.

Ndiqni të plotë rrëfimin e saj në videon e mëposhtme. /Prive.alSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us