• August 1, 2021
 Nga të gjitha vajzat e “Përputhen”, Bora zgjodhi vetëm një për projektin e saj


Javë më parë e ftuar në Prive teksa “Përputhen” po mbyllej, Bora Zemani u pyet për të preferuarit nga konkurentët.

Ajo nga djemtë veçoi Mevlanin, por vajzat nuk deshi t’i ‘ndajë’.

Sidoqoftë, të paktën në një gjë – ajo ka të preferuarën e saj.

Bora nga të gjitha vajzat që kanë qenë në “Përputhen” ka zgjedhur Ana Kaurin e njohur si Ana 2 për reklamimin e veshjeve të koleksionit të ri nga linja e veshjeve “Bzzz”.

Fotografitë janë realizuar gjatë ditëve të fundit në jug me fotograf Klevin Hallin dhe për publikun do jenë gati shumë shpejt. /Prive.al

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us