• July 24, 2021
 Gjest i mrekullueshëm: Labinot Tahiri i bën me shtëpi nënë e bijë në ditën e Kurban Bajramit


Humanisti dhe artisti i njohur, Labinot Tahiri sot ka gëzuar një familje.

Ai ka bërë me shtëpi nënë e bijë nga Kaçaniku.

Për Kurban Bajram, dhuratë më të bukur nuk do të mund të kishin marr Hazbije dhe Gylete Shehu, që tashmë kanë një shtëpi të tyre.

Labinot Tahiri shpresoj që bizneset në Kaçanik tash të ja gjejnë një punë së bijës, që të mbaj familjen.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us