• July 28, 2021
 Arrihet marrëveshja mes Romës dhe Xhakës – pritet vetëm ajo me ArsenalinGranit Xhaka dhe Roma kanë arritur një marrëveshje në parim për të realizuar transferimin.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us