• July 28, 2021
 6 arsye pse të qash të bën mirë për shëndetin


E qara mund të mos jetë gjëja jonë e preferuar, por nëse thjesht e bëjmë pas here, mund të marrim më shumë përfitime nga ajo se do të merrnim vetëm duke e mbajtur brenda.

Duke derdhur disa lot, nuk do të tregojmë anën e dobët – ne në të vërtetë po ndihmojmë sytë tanë dhe pjesën tjetër të trupit në shumë mënyra të ndryshme.

Në fakt, në disa situata, ajo madje mund të na ndihmojë të flemë më shpejt.