• July 24, 2021
 PSD-ja dorëzon në Prokurori kallëzim penal për pagesën prej 5 euro shtesë për veturat


Partia Socialdemokrate ka dorëzuar në Prokurori kallëzim penal kundër pagesës shtesë prej 5 euro me rastin e regjistrimit të veturave

Krejt kjo ngase nga një shtatori qytetarët do të detyrohen të paguajnë 4 euro e 90 centë shtesë për tiketën ngjitëse.

Kjo pasi ministria e Infrastrukturës dhe kompania “Auto Control Kosova”, ka nënshkruar marrëveshje më qëllim të konfirmimit të kontrollimit teknik të automjeteve.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us