• July 30, 2021
 Pamjet e rralla të krizës klimatike, reflektojnë motin ekstrem në të katër cepat e botës (fotogaleri)


Teksa temperaturat rriten dhe ndotja shtohet, zjarret, përmbytjet dhe erërat ekstreme po godasin rëndë komunitetet në shumë pjesë të botës.

Prej disa muajsh tashmë fenomene të paparashikuara klimatike godasin aty ku shkencëtarët nuk e kishin menduar ndonjëherë, në pamjet që nxisin emocione të forta keqardhjeje, zemërimi dhe reflektimi.

Fotogaleria e mëposhtme u hartua nga e përditshmja britanike The Guardian …