• July 30, 2021
 Një shtetase e Kosovës humb jetën nga vërshimet në Gjermani


Vanesa Koxha nga Kosova ka vdekur si pasojë e vërshimeve të fundit me të cilat u përball Gjermania.

Lajmin për vdekjen e saj e ka bërë të ditur babai i saj, Emin Koxha, përmes një postimi në Facebook.

“Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se vajza jonë, Vanesa Koxha, ndërroi jetë në vërshimin tragjik në Gjermani dhe varrimi bëhet këtu, në Gjermani”, ka shkruar ai.

Nga vërshimet e javës së fundit në Gjermani kanë humbur jetën mbi 160 persona./21MediaBURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us