• July 24, 2021
 Kryetari i FFK-së vizitoi Malishevën për ta uruar klubin e futbollit


Kryetari i FFK-së, Agim Ademi, sot e ka vizituar Komunën e Malishevës, ku është pritur nga nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, drejtori i DKRS, Rexhep Mazreku dhe nga kryesia dhe pronari i “FC Malisheva “, Driton Morina.

Nënkryetari Berisha e ka falënderuar për vizitë kreun e FFK-së, Ademin dhe e njoftoi me të arriturat në sport e në veçanti në futboll, ku viteve të fundit edhe janë arritur rezultate të mira. “Ne jemi krenar me suksesin e “FC Malisheva “ por të ekipeve dhe grupmoshave tjera.

Ndërsa kreu i FFK-së, Agim Ademi, tha se i vjen mirë që janë arritur këto rezultate më klubin, duke arritur të bëhen pjesë e super ligës. “FC Malisheva “ me meritë është në super ligë dhe këtë e kanë arritur me punë e angazhim, por me vjen mirë që edhe komuna e ka përkrahur klubin”.

Më pas, të gjithë së bashku e kanë vizituar edhe stadiumin e qytetit.

Image
Image

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us