• July 30, 2021
 Gjermania është afër njohjes së patentë-shoferëve të KosovësGjermania është afër njohjes së patentë-shoferëve të Kosovës.

Kështu bëri të ditur ambasadori i Kosovës në Gjermani Beqë Cufaj.

Ai sot u takua me drejtorin Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Që një kohë Kosova dhe Gjermania kanë nisur negociatat për njohjen e patentë-shoferëve.

Nga dy vendet janë formuar edhe grupe punuese për ta finalizuar marrëveshjen.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us