• July 24, 2021
 Tea Trifoni protagoniste në videoklipin e Butrint Imerit?

 

Së fundmi, Tea Trifoni ka realizuar një sesion pyetjesh përgjigjesh me ndjekësit e saj në Instagram.

Një nga ata e pyeti nëse ajo ishte protagonistë në videdoklipin e Butrint Imerit, gjë të cilën ajo e mohoi.

“Jo, jo. Unë kam marrë pjesë vetëm te videoklipi i një kënge popullore që shpresoj mos ta gjeni kurrë”, shkruan ajo. /Prive.alAjo shton se më parë ka marrë pjesë në videoklipin e një kënge popullore, dhe sa se shpreson që publiku mos ta gjejë kurrë videon.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us