• July 28, 2021
 Të hënën fillon Heaven Fest me pjesemarrje të mbi 20 super yjeve – Privé


Festivali “Heaven Fest”, do të mbledhë për një muaj, çdo natë, 20 yje të skenës muzikore vendore dhe ndërkombëtare, DJ dhe përformanca pa fund.

“Heaven Fest” nga Hangover, do të hapet me datë 19 korrik deri më 15 gusht, në parkun e qytetit në Gjakovë. /Prive.al

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us