• July 24, 2021


Mevlani është një nga personazhet më të zhurmshëm të emisionit. Në çdo dalje të tij është e pamundur që deklaratat e ish konkurrentit të mos tërheqin vëmendjen.

Së fundmi ai ka ndarë një rrjete sociale një postim me moderatoren Valbona Mhilli.

Komentet kanë qenë të shumta por ai që rrëmbeu vëmendjen e të gjithëve ishte i Arjan Konomit.

‘S’ke shumë faj dhe ti o Mevlan! Vajte 10 muaj pa bërë gjë’, shkruan Arjan Konomi në foton e tij.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us