• July 30, 2021
 Sindi: “Olsa më mbajti se sillja klikime”
Sindi Loci padyshim ishte nga konkurrentet më të zhurmshme të “Për’puthen”.

Ish-konkurrentja ishte shkaktare dhe pjesë e debateve të mëdha në studio me konkurrentët por edhe me Arjan Konomin.

Debatet kishin degraduar deri në atë……BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us