• July 30, 2021
 Përmbytje të mëdha
Përmbytje të mëdha në Erftstadt-Blessem në Gjermani. Më shumë se 100 persona kanë vdekur në Gjermani, si pasojë e shirave dhe stuhisë shkatërruese, ndërsa 22 viktima janë shënuar në Belgjikë./BS
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us