• July 30, 2021
 Ndryshimet për ligjin për automjetet kalojnë edhe në Komisionin për LegjislacionNë mbledhjen e Komisionit për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit me 7 vota për ka miratuar Raportin me amendamente të Komisionit Funksional në Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për automjete që parasheh heqjen e monopolit për homologimin e automjeteve nga vendet e BE-së.

Ani pse abstenoi, deputeti nga PDK-ja Hajdar Beqa tha se ligji bazik për Automjetet, ka nevojë për shumë ndryshime.

Por sipas tij, interes i qytetarëve është që të ndryshohen edhe neni 44 që ka të bëjë me kushtëzimet.

Ndryshe, zëvendësministri i Ministrisë së Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka njoftuar qytetarët duhet të paguajnë 5 euro shtesë për regjistrimin e automjeteve.

BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us