• July 30, 2021
 Musliu për dhunën e policisë ndaj PSD’së: IPK duhet urgjent të dalë me një raport


Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu e ka quajtur të papranueshme sjelljen e zyrtarëve policor, karshi aktivistëve të PSD-së.

“E drejta e qytetarëve për protesta demokratike është e drejtë absolute dhe e patjetërsueshme e garantuar me Kushtetutë në botën demokratike.

Inspektoriati policor duhet urgjent te dal me je raport dhe te raportoj per masat qe u përdoren sot në protestë nga ana e Policisë së Kosovës”, ka shkruar ajo.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us