• July 28, 2021
Shtëpia e shendetit , e ndertuar mënjëherë pas lufte nga shoqatat nderkombëtare për të mirën e rugovasve , që tu krijohen kushtet për rikëthim!

Shifni se në çfarë gjendje ka ardhë nga dora e keqbërësit , dhe sa kujdes……Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us