• July 23, 2021
 Momenti i arrestimit të Dardan Molliqajt dhe zyrtarëve tjerë të PSD-së


Partia Socialdemokrate ka zhvilluar sot një aksion tek objekti i ish-Rilindjes.

Në këtë aksion sipas pamjeve të publikuara në media në mënyrë të dhunshme është arrestuar kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, anëtarët, Zgjim Hyseni, Frashër Krasniqi dhe Nol Nushi.

Në mesin të arrestuarve është edhe një i moshuar.

Deri tek arrestimi i zyrtarëve të PSD-së, erdhi pasi ata shkruajtën “zhvatës”, në makinat zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë.
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us