• July 30, 2021
 Ministria e Shëndetësisë nis shpërndarjen e insulinave
Ministria e Shëndetësisë ka filluar shpërndarjen e insulinave në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare të Kosovës.

Në njoftimi thuhet se MSH ka përfunduar të gjitha procedurat për furnizimin e insulinave, dhe se nga sot dhe……BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us