• July 30, 2021
 Lirohen Dardan Molliqaj dhe të tjerët


Janë liruar nga stacioni policor disa nga aktivitstët e PSD të arrestuar nga policia e Kosovës.

Lajmin e ka konfirmuar për Gazeta Blic, Natyra Kuçi.

“Nëntë nga të arrestuarit tashmë disa janë liruar… lirimi i tyre po ndodh një pas një “, ka thënë Kuçi.

The post Lirohen Dardan Molliqaj dhe të tjerët appeared first on Korrekt Press.BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us