• July 30, 2021
 “LDK ka historinë, njerëzit dhe programin më të mirë”


“LDK ka historinë, njerëzit dhe programin
Xhafer Tahiri beson se Lidhja Demokratike e Kosovës ka historinë, njerëzit dhe programin më të mirë.

Tahiri tha se është i bindur që LDK-ja do të rikthehet, pasi i posedon të gjitha cilësitë e nevojshme.

“Jam i bindur se do të rikthehemi. Jo veç me rezultat. Kur flitet historia e Kosovës, nuk mund pa u përmendur edhe LDK-ja, sepse gëzon histori të veçantë.

Pastaj njerëzit e tani besa edhe programin më të mirë për zhvillim”, tha ndër të tjera i pari i Vushtrrisë, i cili e ka marrë besimin e kryetarit të partisë, Abdixhikut, për të kandiduar sërish në zgjedhjet lokale
BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us