• July 23, 2021
 Laçi do të përballet me klubin e Adrian Mutusë


Laçi në turin e dytë do të përballet me ekipin rumun që drejtohet nga Adrian Mutu. FC Universitatea Kraiova është së bashku me CS Universitatea Kraiova, një nga dy njësitë që pohojnë historinë e ekipit origjinal të futbollit Universitatea Kraiova. I themeluar më 1948-ën si një pjesë e klubit sportiv CSU Kraiova.

Gjatë vitit 1991, pasi klubi sportiv shpërndau departamentin e futbollit, FC Universitatea Kraiova zuri vendin e saj në divizionin e parë rumun. Ajo konsiderohej e njëjta me klubin e vjetër dhe vazhdoi traditën për dy dekada, por u riorganizua disa herë. Nën pronësinë e Adrian Mititelu, FC Universitatea apeloi vendimin e Federatës Rumune të Futbollit në 2012-ën, pas dëbimit të përkohshëm nga korriku 2011 dhe për pasojë u tërhoq nga çdo konkurs.

Gjatë vitit 1991, pasi klubi sportiv shpërndau departamentin e futbollit, FC Universitatea Kraiova zuri vendin e saj në divizionin e parë rumun. Ajo konsiderohej e njëjta me klubin e vjetër dhe vazhdoi traditën për dy dekada, por u riorganizua disa herë. Nën pronësinë e Adrian Mititelu, FC Universitatea apeloi vendimin e Federatës Rumune të Futbollit në 2012-ën, pas dëbimit të përkohshëm nga korriku 2011 dhe për pasojë u tërhoq nga çdo konkurs. /panorama.al
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us