• July 23, 2021
 Ja kush ia prishë punët
Sinisha Mihajlloviq ka prishur gjithçka. Bologna arriti marrëveshjen me sulmuesin Diego Costa, por trajneri serb vendosi veton dhe nuk lejoi që të konkretizohej transferimi i sulmuesit brazilian.

Alfredo Pedulla shkruan se mbrëmë vonë ishte mbyllur……BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us