• July 28, 2021


Meri arriti të ‘’rrëmbejë’’ Saimirin në mesin e shumë vajzave konkurrente duke dalë çift nga programi.

Që nga finalja e ‘’Love Story’’ kanë kaluar plot 5 muaj dhe nuk kemi dëgjuar asnjë gjë të re nga çifti.

Madje dyshja nuk shihen asnjëherë bashkë dhe kanë fshirë të gjtiha fotot që kishin së bashku në rrjetet sociale.

Të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale me postime nga përditshmëria dhe aktivitetet e tyre por duket se më nuk kanë njëri-tjetrin në jetën e tyre.

Ndjekësit e programit dhe ata që kanë suportuar çiftin janë interesuar vazhdimisht se si po ecën lidhja e tyre pas daljes nga programi por dyshja si duket kanë vendosur të flasin në heshtje duke lënë të kuptohet se kanë ndarë rrugët.


BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us