• July 23, 2021Të gjithë duan që dasmat, ahengjet, festat e ditëlindjes, apo eventet e tyre të shkëlqejnë, të lënë mbresa të forta tek mysafirët. Këtë punë e bënë më së miri dhe në mënyrën më profesionale të mundshme, “Charme”, që si kompani është themeluar në vitin 2018.

Kjo kompani ka për objektiv të sjellë një frymë të re, elegante dhe specifike, në industrinë e organizimit të eventeve.

Sot, pas kaq vitesh dhe kaq shumë bashkëpunimeve të suksesshme, “Charme” ka një rritje potenciale, me shifra gjithmonë në rritje, duke realizuar dhe plotësuar çdo kërkesë të klientëve.

 

Charme” kujdeset që çdo element të kurojë me kujdes deri në detaje, sjell dekore të personalizuara dhe është gjithmonë plot ide inovatore. Ekipi i kompanisë së dekoreve “Charme” përbëhet nga arkitektë/designer, koordinatorë eventi dhe një staf i mrekullueshëm.

Vet atmosfera brenda kompanisë bënë që rezultati final i punës të jetë magjik.

Charme” ofron organizimin dhe dekorimin për dasma, fejesa, kanagjegje, ditëlindje, darka private, inagurime, festa të ndryshme.

Ejani në Charme që të festojmë dashurinë së bashku!

 


BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us