• July 24, 2021
 Arrestohet 18 vjeçari, nën dyshimin se ka kryer marrëdhënie seksuale me të miturën me të cilën ka lidhje familjare


Zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje (15-korrik) në orën 17.30 e kanë privuar nga liria personin A.E.18 vjeç nga një fshat i Gostivarit, i cili dyshohet se të njëjtën ditë rreth orës 14:30 në fshat, ka kryer marrëdhënie seksuale me një vajzë të mitur me të cilën është në lidhje familjare. Ai është mbajtur në Stacionin Policor Gostivar dhe me një kërkesë adekuate do të dërgohet para gjykatësit sot (16- korrik) me procedurë paraprake të Gjykatës Themelore Gostivar.BURIMI I LAJMIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us