• July 30, 2021Pesë persona janë arrestuar nga policia greke, pasi këto të fundit kryenin vjedhje nëpër dyqane dhe automjete.

Mediat greke, bëjnë me dije se mes të arrestuar ishin dhe tre shqiptarë, të identifikuar si Ademi, Besimi dhe Ibisi, mbiemrat e të cilëve nuk janë bërë me dije

Departamenti i Krimeve kundër Divizionit të Sigurisë së Pronës së Atikës ka publikuar gjithashtu edhe objektet të cilët grupi kriminal kishte vjedhur që përbëheshin nga celularë, ora dhe sende floriri.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us