Ndarje e Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut për integrimin? Zaev: Shpresoj të gjejmë zgjidhje me qeverinë kalimtare të Bullgarisë


Maqedonia e Veriut po nxiton të gjejë një zgjidhje sa më shpejt me Bullgarinë deri në qershor, ku synohet të mbahet Konferenca e Parë Ndërqeveritare për çeljen e negociata për të dhe Shqipërinë. Varhelyi paralajmëroi dje në Shkup se në rast se Maqedonia e Veriut nuk arrin zgjidhje me Bullgarinë, atëhere mund të ndahet nga […]

The post Ndarje e Shqipërisë nga Maqedonia e Veriut për integrimin? Zaev: Shpresoj të gjejmë zgjidhje me qeverinë kalimtare të Bullgarisë appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us