Shembja e tunelit të metrosë, rritet numri i viktimave në Meksikë

Shembja e tunelit të metrosë, rritet numri i viktimave në MeksikëNjëzet veta humbën jetën, në mesin e tyre edhe fëmijë, dhe 49 u shtruan në spital pasi që një mbikalim hekurudhor u shemb të hënën në mbrëmje në një rrugë të ngarkuar në Mexico City.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us