Ngjarjet e datës 4 maj


Me rastin e Ditës së Dëshmorëve të Deçanit, hapet ekspozita e nxënësve të shkollave fillore dhe të mesme të kësaj komune. (Holli i Pallatit të Kulturës “Jusuf Gërvalla” – Deçan, ora 10:00)Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us