Mapo Weekend: Çfarë do të ndodhë?!


Mapo Weekend, në numrin e fundjavës ka në fokus atmosferën politike  të pas zgjedhjeve parlamentare.

Zgjedhjet e 25 Prillit nuk sollën ndryshim.

Për herë të parë në 30 vite një parti merr mandatin e tretë me gjithë skandalet dhe problemet në qeverisje.

Opozita i ka kontestuar zgjedhjet dhe po i denoncon manipulimet çdo ditë.

Duket se jemi para një të panjohure të madhe. Çfarë do të ndodhë? Analizojnë për gazetën MAPO Alfred Lela dhe Bledian Koka.

14


Etiketa: , ,
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us