Fizioterapia Ylli ofertë për seanca me vetëm 15 euro

Fizioterapia Ylli ofertë për seanca me vetëm 15 euro


Fizioterapia Ylli me Fizioterapeutin MSc PT Veton Osmanaj, ndër më të njohurit në Kosovë, i diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës si dhe i diplomuar në Master shkencor Edukim në Kujdesin shëndetësor.

Në këtë fizioterapi ofrohet shërbimi me ofertë për vetëm 15 euro seanca.

Për këto shërbime ju mirëpresin edhe dy fizioterapeutet tjera, Dr. PT. Marigona Beqiraj-Emini, si dhe asistentja Diellza Mustafa.

Termini është i obliguar dhe mund të kontaktoni në numrin: 049 678 702Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us