COVID-19, publikohen shifrat: Mbi 150 milionë të infektuar dhe 3.1 milionë njerëz kanë humbur jetën që nga shpërthimi i pandemisë


Prej më shumë se një viti, që prej shpërthimit të pandemisë COVID-19, në të gjithë globin, janë regjistruar mbi 150 milionë të infektuar. Këto të dhëna janë publikuar së fundmi nga Universiteti Johns Hopkins. Pavarësisht zhvillimit të shpejtë të vaksinave të shumta për virusin dhe një numri vendesh që vendosin masa parandaluese, ka ende qindra […]

The post COVID-19, publikohen shifrat: Mbi 150 milionë të infektuar dhe 3.1 milionë njerëz kanë humbur jetën që nga shpërthimi i pandemisë appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us