Meghan del në publik me barkun e fryrë

Meghan del në publik me barkun e fryrë


Meghan Markle ka dalë në publik bashkë me djalin e saj Archie.

Ajo u shfaq me xhinse dhe një bluzë të zezë duke treguar barkun e shtatzënisë.

Princi nuk ishte i pranishëm në këtë foto, pasi u shkrep në kohën kur ishte në Britani.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us