Fatmir Xhafaj thyen herësin dhe siguron votat për në Kuvend, kush është kandidati tjetër merr më shumë se 10 mijë vota në Tiranë

Fatmir Xhafaj thyen herësin dhe siguron votat për në Kuvend, kush është kandidati tjetër merr më shumë se 10 mijë vota në Tiranë


Kandidati për deputet, Fatmir Xhafaj edhe pse i renditur i 23 në listën e PS në Tiranë ka mundur të thyejë herësin, duke siguruar 10972 vota dhe të futet mes deputetëve që do të vazhdojnë të qëndrojnë në Parlamentin e Shqipërisë.

Kujtojmë se Xhafaj, ishte kandidati që mundi të sigurojë më shumë vota në Njësinë nr.10 ku u implementua për herë të parë edhe votimi elektronik.

Kandidati tjetër që ka mundur të thyejë po ashtu herësin është edhe Orlando Rakipi, i cili duke siguruar 10424 vota ka mundur po ashtu të jetë pjesë e parlamentit të ri.

Listën e PS-së si kandidate më me shumë vota e kryeson Belinda balluku, e cika ishte kandidate për deputete në Njësinë nr.6, Kombinat. Balluku ka siguruar deri më tani nga numërimi i 782 / 1243 qendrave të votimit që që janë në total 11693 vota.


Top Channel

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us