Ariana dhe Nera kënaqen së bashku

Ariana dhe Nera kënaqen së bashku


Ariana është reja simpatike e Sabriut dhe Nerës.

Pas martesës më Ermalin ajo është shndërruar në një blogere të suksesshme e mjaft e ndjekur në instagram.

Siç është parë deri tani Ariana llogaritet si vajzë tek vjehrria e tyre, gjë të cilën e kanë pranuar dy palët.

E sot kjo gjë mund të vërehet më së miri ku kjo foto tregon hapur raportet e Arianës me Nerën.

Vjehërr e re kanë dalë të kënaqen së bashku.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us