Veliaj konfirmon një tjetër fitore për Tiranën: Morëm Zall-Bastarin dhe Zall-Herrin


Drejtuesit politik i PS-së në qarkun e Tiranës, Erion Veliaj deklaroi se socialistët fituan Zall-Herrin dhe Zall-Bastarin. Gjatë fjalës së tij, Veliaj tha se kjo është një ditë e mirë që nuk shteren lajmet e mira. “Kjo është një nga ato ditët e mira, që s’na kanë shteruar lajmet e mira. Shpall fitoren absolute në […]

The post Veliaj konfirmon një tjetër fitore për Tiranën: Morëm Zall-Bastarin dhe Zall-Herrin appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us