Shpend Ahmeti i del në mbrojtje Albin Kurtit për votimin në ShqipëriKryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, i ka dalur në mbrojtje kryeministrit, Albin Kurtit, pas kritikave që ky i fundit mori, që votoi në zgjedhjet e së dielës në Shqipëri.

Ahmeti thotë se me Kurtin nuk pajtohen në shumë gjëra, por votimi në Shqipëri nuk është një prej tyre.

Sipas Ahmetit, do të ishte e padrejtë ndaj kandidatëve të Lëvizjes Vetëvendosje në Shqipëri, që mos të shkonte Kurti për të votuar atje.

Reagimi i plotë nga Shpend Ahmeti:

Edhe pse me Albinin nuk pajtohemi në shumë gjëra, votimi në Shqipëri nuk është një prej tyre. Mos harroni, përvec shtetësise, VV garoi në zgjedhje sot. Nqs asgjë më shumë, një votë më pak për kandidatët e vv nuk është fer ndaj kandidatëve. Në qoftë se kritikojmë dyshtetësinë e kryeministrit kemi më pak kryeministra me njështetësi (Çeku – Kroaci, Thaqi – Shqipëri).

Krahasimin në mes të Serbisë dhe Shqipërisë as që dua të mundohem.

Ti kthehemi shtesave, vaksinave e krizes ekonomike!Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us