Maskat FFP2 me standarde të BE-së prodhohen në Kosovë nga kompania “Noble”

Maskat FFP2 me standarde të BE-së prodhohen në Kosovë nga kompania “Noble”


Kompania “Noble & Co” ka filluar me prodhimin e maskave të standardit FFP2.

Këto maska njihen si më efektivet edhe nga organizatat dhe agjencitë mjekësore në botë, për mbrojtje nga koronavirusi.

Maskat e prodhuara nga kompania kosovare tanimë janë të pajisura me CE 2233, dhe mbrojnë nga virusi deri në 94 për qind.

Më poshtë mund të shihni speficikat e plota të maskës si dhe një video nga fabrika e maskave. /Gazeta Shneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us