227 raste të reja me Covid  janë nga këto komuna – Epoka e Re

227 raste të reja me Covid  janë nga këto komuna – Epoka e Re


Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) ka njoftuar se 227 rastet e reja me Covid janë nga Prishtina, Gjakova, Mitrovica, Gjilani, etj.

“Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 60 raste, Gjakovë 20 raste, Mitrovicë 18 raste, Gjilan 16 raste, Drenas 14 raste, Podujevë 14 raste, Ferizaj 13 raste, Pejë 10 raste, Obiliq 9 raste, Vushtrri 8 raste, Fushë-Kosovë 7 raste, Lipjan 7 raste, Deçan 6 raste, Shtime 6 raste, Malishevë 4 raste, Prizren 4 raste, Klinë 3 raste, Viti 3 raste dhe me nga një rast komunat Hani i Elezit, Kaçanik, Novobërdë, Partesh dhe Skenderaj”, ka njoftuar IKShPK-ja.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us