Francezet kthejnë modën e vjetër përësëri – Modeli i flokëve që rikthehet këtë vit – Lajmi.net

Francezet kthejnë modën e vjetër përësëri – Modeli i flokëve që rikthehet këtë vit – Lajmi.net


16:51 | 22 Prill 2021

Francezët “godasin” sërish; Ky është modeli i flokëve që po bën namin dhe është rikthyer prej tyre.

Dihet që balluket simbolizojnë stilin e  vajzave francez dhe elegancën e tyre. Me ardhjen e pranverës dhe verës ndryshojnë dhe modelet e flokëve njësoj si të veshjeve, shkruan “Living”.

Këtë vit është pikërisht një model me baluke i cili është rikthyer, transmeton lajmi.net.

Ndryshe nga veshjet që kanë një rikthim të viteve 90, ky model vjen nga vitet 70 dhe quhet “French disco”.

Këto balluke shoqërohen nga flokë natyral ose me volum dhe onde të mëdha. Nuk janë ato balluket perfekte por më shumë anojnë tek natyralja.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us