Agnesa e Ariana shkëlqejnë në dallam të arit

Agnesa e Ariana shkëlqejnë në dallam të arit


Agnesa Vuthaj dhe Ariana Fejzullahu janë fy fytyrat më të njohur, që në çdo situatë marrin vëmendje.

Pasi që kanë një përkushtim të madh rreth vetës, ato gjithmonë duken bukur duke u dalluar edhe për linjat perfekte që kanë, shkruan “Kosovarja”.

Jemi mësuar që ti shohim gjithmonë në përditshmëri dhe me veshje të thjeshta, këtë herë ato shfaqen me veshje tradicionale.

Si Arianës ashtu edhe Agnesës i ka shumë hije ky stil, duke shkëlqyer me grimin dhe përkujdesjen në flokë.

Për më shumë, shikojeni edhe ju se cilës më shumë i shkon ky stil.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us