Nuk kam asnjë operacion plastik, po gënjeva nuk më ndodh gjë se nuk mbaj ramazan

Nuk kam asnjë operacion plastik, po gënjeva nuk më ndodh gjë se nuk mbaj ramazan


Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore ka qenë e ftuar në #EXPULS përballë gazetarit Ronaldo Sharka.

E pyetur nëse ka ndërhyerje plastike në fytyrë, ajo tha se nuk ka asgjë, vetëm diçka të vogël pas veshit:

Ronaldo Sharka: Mos gënje se jemi në muaj ramazani.

Maya: Nuk mbaj ramazan dhe nuk më gjen gjë, vetëm po u betove mbi kuran…


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us