Kryediplomati Bujar Osmani përplaset me Ambasadën ruse në Shkup – Epoka e Re

Kryediplomati Bujar Osmani përplaset me Ambasadën ruse në Shkup – Epoka e Re


“Maqedonia e Veriut plotësisht mbështetë dhe solidarizohet me masat e SHBA-së, si përgjigje ndaj aktiviteteve destabilizuese të Rusisë kundër Amerikës dhe aleatëve tanë.

Përmirësimi i sigurisë sonë kolektive është prioritet i yni”. Është ky twiti i kryediplomatit Bujar Osmani që ka acaruar rusët që të reagojnë nëpërmes Ambasadës së Rusisë në Shkup.

“Do ta kemi parasysh solidaritetin e Maqedonisë që bazohet në akuza të paprovuara për aktivitetet ruse. Besojmë se prioritetet duhet të reflektojnë dhe të korrespondojnë me kërcënime të përbashkëta dhe sfida.

Këta deklarata aspak nuk i ndihmojnë përpjekjeve publike të Maqedonisë për t’i përmirësuar raportet e interesit të ndërsjell me Rusinë”, thuhet në reagimin e Ambasadës ruse në Shkup.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us