“Kanë hequr energjinë, por jo dritën e shpresës” – Basha në “Don Bosko”


Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha  u sforcua për fjalimin e tij përballë qytetarëve të zonës së Don Boskos, për shkak të mungesës së energjisë elektrike, e për rrjedhojë mosfunksionimit të mikrofonit.

Basha u shpreh se ndonëse mazhoranca mund t’ua heqë energjinë shqiptarëve, drita dhe ndryshimi më 25 Prill është i pashmangshëm.

“Siç e shikoni nuk kam mikrofon, më thonë nuk ka drita, kanë hequr energjinë. Ata mund të heqin energjinë, siç i kanë lënë në errësirë tetë vite Shqipërinë edhe 5 apo 6 ditë të tjera, po për 10 ditë energjia për ndryshim do të ndezë dritën e shpresës. Në 25 prill numrin 9. Bashkë për ndryshim, Shqipëria fiton”, – tha Basha.

 

2


Etiketa: ,
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us