Adem Ramadani e Gold AG publikojnë këngën kushtuar Ramazanit

Adem Ramadani e Gold AG publikojnë këngën kushtuar Ramazanit


Adem Ramadani së bashku më këngëtarin Gold AG kanë lansuar bashkëpunimin e tyre muzikor.

Këtë muzikë, ata ia kushtuan muajit të shenjtë të Ramazanit.

Kënga u lansua rreth kater ore më parë dhe deri tani u lexua më shumë se 80 mijë herë.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën e plotë:

 


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us